Velkommen

til Arla Consumer House Forbrugerpanelet!

 

Har du lyst til at give din mening til kende, komme med nye idéer, input & feedback om mejeriprodukter, emballager og kommunikation?  

Vil du bidrage til optimering og udvikling af eksisterende og nye mejeriprodukter?  

Som medlem* af Arla Consumer House Forbrugerpanelet vil du modtage e-mails med invitationer til online spørgeskemaer og andre aktiviteter, og herudover sender vi hvert år en sommer- og en julehilsen. Det vil være forskelligt, hvor ofte vi sender invitationer ud, da det afhænger af den aktuelle målgruppe.

 

Tilmeld dig vores Forbrugerpanel!
Arla Consumer House danner rammen om Arlas danske forbrugerpanel og forbrugerfaciliteter.
Her på siden kan du  læse mere om Arla Consumer House og vores aktiviteter, samt tilmelde dig Arla Consumer House Forbrugerpanelet.
Er du allerede en del af vores panel, kan du logge ind på din profil under menupunktet "Se din profil", hvor du også kan se de oplysninger vi har registreret om dig, samt kommende og tidligere aktiviteter du er tilmeldt. 

Hvis du har spørgsmål eller har brug for at kontakte os, finder du kontaktoplysninger på Arla Consumer House Teamet og til Arla Foods under menupunktet "Kontakt os".

*Arla Consumer House Forbrugerpanelet er et forbrugerpanel. Andelshavere, ansatte hos Arla og deres familier kan derfor ikke være medlem af panelet.